Oferta d’Anglès

Oferta d’Anglès

Craft Your Book:

L’anglès per als mes petits de la casa. Nens i nenes de P4-P5 i 1r-2n. Ens iniciem en l’anglès d’una manera dinàmica i creativa. Aquest taller està enfocat a començar a familiaritzar-nos amb l’idioma a través de la lectura en veu alta d’un conte i a treballar vocabulari fent manualitats que tinguin relació amb el conte explicat. Grups reduïts.

English Kids:

Aprenem anglès a través del mètode tradicional. Seguim les aventures d’un grup de nens i nenes que ens apropen a les estructures que veurem a secundària, però ho fem d’una manera molt dinàmica mitjançant recursos digitals que permeten a l’estudiant interaccionar amb l’idioma de la manera que més els agrada, a través de les noves tecnologies. Grups reduïts.

Cursos de nivells per Teens & Adults:

Amb el futur estudiantil i professional en ment, quan arribem a secundària deixem de veure l’anglès a través de les històries i ho fem a través de la gramàtica, es per això que seguim el mètode tradicional ja que les editorials ja fan els llibres amb un format d’activitats similar al que es trobaran als examens oficials. D’aquesta manera, donem suport als adolescents per a l’escola; i als adults, per assolir el nivell necessari per a presentar-se als examens oficials. Grups reduïts.

Preparació Examens oficials FCE i CAE:

Treballem directament el format de l’examen al qual ens haguem de presentar. Seguim llibres oficials que estan dividits en les quatre parts de les que consten els examens. Treballem l’speaking, el listening, el reading i el writing, per tal que quan arribem a la prova estiguem familiaritzats amb el format i amb el temps que tenim per a fer la prova. Grups reduïts.

Deja un comentario