Àngels a Amèrica al Príncep de Viana

Àngels a Amèrica al Príncep de Viana

[bt_section][bt_row][bt_column width=»1/2″][bt_image image=»849″ caption_text=»» caption_title=»» show_titles=»no» size=»full» shape=»square» url=»» target=»_self» el_class=»» el_style=»»][/bt_image][bt_text]

Un any més, el grup de teatre de l’Institut Príncep de Viana es llença a l’intens procés de posada en escena d’un nou espectacle amb l’objectiu de pujar als escenaris davant del públic al final del procés. Com cada any, han assistit a les proves de selecció per a les Jornades de Teatre Jove de Barcelona, que se celebraran al Teatre Lluire a principis de Maig i el grup ha quedat satisfet del seu treball a les fases de selecció prèvies.

[/bt_text][/bt_column][bt_column width=»1/2″][bt_text]

Aquest cop l’obra escollida ha estat la poderosa Àngels a Amèrica de Tony Kushner, un text àcid i corrosiu que ataca amb una dosi equivalent d’humor i ferocitat la problemàtica que la SIDA va provocar a l’Amèrica dels 80, l’Amèrica de Raegan, del neoliberalisme radical que va liquidar l’esperit de molts ciutadanes i ciutadans nord-americans.

La proposta d’escenificació de la companyia posarà a prova les capacitats de les i els joves actrius i actors del Príncep de Viana, obligant-los a explorar mètodes que fins ara no havien tingut l’oportunitat d’explorar, com és el mètode brechtià, que els obligarà a raonar i fer un judici crític en vers cadascun dels seus personatges. Per tal que això es faci amb cura i criteri, hauran d’investigar sobre el context de l’obra, les causes de la tragèdia dels personatges i el seu posicionament al respecte.

Amb tot, el grup roman treballant amb unes ganes incontenibles de mostrar Àngels a Amèrica a aquells qui vulguin acostar-se al seu univers.

[/bt_text][/bt_column][/bt_row][/bt_section]

Deja un comentario